Jak często pijecie kawę? Ja jestem największym kawoszem na świecie, ale szczerze mówiąc, od jakiegoś czasu ograniczyłam się do dwóch kaw dziennie, bo miałam problem ze snem Odkryłam rewelacyjną palarnię kawy UpCafe, mają w ofercie świeżo palone kawy świata polecam Wam spróbować!
Loneia pisze: ↑10 wrz 2021, 23:20
Jak często pijecie kawę? Ja jestem największym kawoszem na świecie, ale szczerze mówiąc, od jakiegoś czasu ograniczyłam się do dwóch kaw dziennie, bo miałam problem ze snem Odkryłam rewelacyjną palarnię kawy UpCafe, mają w ofercie świeżo palone polecam Wam spróbować!
Wydaje mi się, że każdy pije zupełnie inną kawę i każdemu smakuje coś innego, ale ważne jest mieć dobry ekspres do kawy. Mi osobiście w oko wpadł ekspres ciśnieniowy od Ariete, myślę że warto kupować właśnie od nich bo mają super ceny i dobry asortyment do wyboru.
Jak kawa, to tylko mieszanka włoska do espresso. Sprawdzi się idealnie jako elegancki i praktyczny upominek, do biura, a także do parzenia w domu miłośnika kawy.
____________________________________________________________________________________________
Ja kawę piję praktycznie codziennie. Mam dość stresującą pracę, a kawa działa na moje nerwy ale też i z drugiej strony daje mi sporo energii i dzięki temu nie boję się kolejnych wyzwań. Przez ostatnie dni parzę sobie https://www.nescafe.com/pl/nasze-kawy/n ... gold-crema i zdecydowanie jest bardzo dobra