Myślicie, że dietą jestem w stanie jakoś wzmocnić swoje paznokcie? kupiłam sobie już rewelacyjną i polecaną przez wiele osób odżywkę do paznokci z Victoria Vynn, ale myślę, żeby wprowadzić jakieś dodatkowe działania Wiem, że ta odżywka do paznokci naprawdę wiele paznokci już uratowała
Odżywka od Victoria Vynn jest świetna. Mi również pomogła uporać się z problemem kruchych i łamliwych paznokci. Polecałabym Ci również wprowadzenie do diety większej ilości witamin z owoców i warzyw Mamy sezon wiosenny więc myślę, że jest ogromne pole do popisu w tej kwestii Pomyśl też o suplementach z selenem i cynkiem. Daj znać koniecznie jak Ci idzie przygoda z tą boską odżywką
Cynk i jeszcze raz cynk, produkty zawierające cynk. Ja stosuje suplementy z polecenia. Saszetki rozpuszczam w wodzie i pije rano. Po miesiącu stosowania juz zauwazyłam pierwsze efekty. Po tym zdecyowałam się rowniez na kremu tej firmy tutaj jest link https://www.herbapol-polana.com/kosmety ... awilzajace . Skład extra, i na dodatek naczytałam sie o tej czeronej koniczynce która zapewnia promienny wyglad. Ja sie czuje lepiej , i paznokcie i cera są teraz jak z katalogu hihihi
Wzmacniaj się od środka, jedz zdrowo, jak organizm nie ma z czego czerpać to najpierw czerpie z włosów i paznokci. Super, że wybrałaś odżywkę z Victoria Vynn, ja bym Ci jeszcze polecała wyprobować odżwykę bazę Boost Base. Ona nie tylko wzmacnia, ale jeszcz eurwardza pazurki. Moje teraz rosną jak szalone