branża sadownicza - porady
Lubisz projektować wnętrza? Nie masz pomysłu na aranżację jakiegoś wnętrza? Borykasz się z nieuporządkowanym ogrodem? Mamy dla Ciebie dużą porcję inspiracji, informacji i porad.
branża sadownicza - porady
Post autor: miłka22 »
Oczywiście posiadam różne książki gdzie mogę znaleźć różne przydatne informacje na temat odmian owoców, jak radzić sobie z uprawami, wiele tam przydatnych wskazówek. Też o możliwych chorobach, problemach jak najbardziej można znaleźć fachowe porady. A to na czym mi zależy to znalezienie takich specjalnych portali dla sadowników, gdzie znajdę informacje na różne tematy, nie tylko o uprawach. Może są tutaj osoby związane z sadownictwem i coś ciekawego polecą?
Re: branża sadownicza - porady
Post autor: Aguś »
Szczerze, to nie wiem czy są takie miejsca, gdzie ta tematyka jest właśnie bardzo różnorodna. Ale to jak ktoś zajmuje się tą branżą to będzie mógł się wypowiedzieć w temacie i poleci coś ciekawego.miłka22 pisze: ↑04 lis 2021, 22:55 Oczywiście posiadam różne książki gdzie mogę znaleźć różne przydatne informacje na temat odmian owoców, jak radzić sobie z uprawami, wiele tam przydatnych wskazówek. Też o możliwych chorobach, problemach jak najbardziej można znaleźć fachowe porady. A to na czym mi zależy to znalezienie takich specjalnych portali dla sadowników, gdzie znajdę informacje na różne tematy, nie tylko o uprawach. Może są tutaj osoby związane z sadownictwem i coś ciekawego polecą?
Post autor: drażan »
Oczywiście, że są. Wystarczy się o tym przekonać wchodząc na stronę https://sadowniczeabc.pl/ . To już taki branżowy portal dla osób zajmujących się sadownictwem. Jak już pracy nie będzie to można sobie w wolnym czasie poczytać, zapoznać się co tam jest ciekawego.Aguś pisze: ↑06 lis 2021, 22:48Szczerze, to nie wiem czy są takie miejsca, gdzie ta tematyka jest właśnie bardzo różnorodna. Ale to jak ktoś zajmuje się tą branżą to będzie mógł się wypowiedzieć w temacie i poleci coś ciekawego.miłka22 pisze: ↑04 lis 2021, 22:55 Oczywiście posiadam różne książki gdzie mogę znaleźć różne przydatne informacje na temat odmian owoców, jak radzić sobie z uprawami, wiele tam przydatnych wskazówek. Też o możliwych chorobach, problemach jak najbardziej można znaleźć fachowe porady. A to na czym mi zależy to znalezienie takich specjalnych portali dla sadowników, gdzie znajdę informacje na różne tematy, nie tylko o uprawach. Może są tutaj osoby związane z sadownictwem i coś ciekawego polecą?
Post autor: ośka456 »
Tyle jest opcji wyboru, że ciężko się zdecydowaćdrażan pisze: ↑08 lis 2021, 22:32Oczywiście, że są. Wystarczy się o tym przekonać wchodząc na stronę _____________ . To już taki branżowy portal dla osób zajmujących się sadownictwem. Jak już pracy nie będzie to można sobie w wolnym czasie poczytać, zapoznać się co tam jest ciekawego.Aguś pisze: ↑06 lis 2021, 22:48Szczerze, to nie wiem czy są takie miejsca, gdzie ta tematyka jest właśnie bardzo różnorodna. Ale to jak ktoś zajmuje się tą branżą to będzie mógł się wypowiedzieć w temacie i poleci coś ciekawego.miłka22 pisze: ↑04 lis 2021, 22:55 Oczywiście posiadam różne książki gdzie mogę znaleźć różne przydatne informacje na temat odmian owoców, jak radzić sobie z uprawami, wiele tam przydatnych wskazówek. Też o możliwych chorobach, problemach jak najbardziej można znaleźć fachowe porady. A to na czym mi zależy to znalezienie takich specjalnych portali dla sadowników, gdzie znajdę informacje na różne tematy, nie tylko o uprawach. Może są tutaj osoby związane z sadownictwem i coś ciekawego polecą?