Dobry architekt

Lubisz projektować wnętrza? Nie masz pomysłu na aranżację jakiegoś wnętrza? Borykasz się z nieuporządkowanym ogrodem? Mamy dla Ciebie dużą porcję inspiracji, informacji i porad.
Awatar użytkownika
floriana63

Dobry architekt

Post autor: floriana63 »

Cześć! Potrzebny mi naprawdę zdolny architekt, który zaprojektuje przestrzeń mojego nowo zakupionego mieszkania. Myślałam nad nawiązaniem współpracy z izudesign.pl. Korzystał ktoś z was z oferty Pani Izy?
Awatar użytkownika
romana_85

Re: Dobry architekt

Post autor: romana_85 »

Pani Iza dobrze odnajduje się w projektowaniu wnętrz o prostym charakterze i moim zdaniem swoją pracę wykonuje na wysokim poziomie. Jej projekty są odpowiedzią na oczekiwania klienta. Umiejętność słuchania jest bardzo ważna, a IzuDesign ma ją opanowaną do perfekcji.
Bała

Re: Dobry architekt

Post autor: Bała »

Jeżeli szukacie projektu domu to polecam świetnych architektów z MG Projekt. Po długich poszukiwaniach to właśnie w tej pracowni udało nam się znaleźć nasz dom. Zamówiliśmy projekt Hanka https://www.mgprojekt.com.pl/hanka i mam nadzieję, że niebawem zaczniemy budowę. Dom ma 175 m2, trzy sypialnie, trzy łazienki i dużą przestrzeń dzienną dla rodziny. Spodobał nam się również zadaszony taras, lubimy grillować, a tutaj żadna pogoda nie będzie przeszkodą. Reasumując, zajrzyjcie na ich stronę, mają bardzo dużo ciekawych projektów.
ODPOWIEDZ