Farba do ogrodzenia
Lubisz projektować wnętrza? Nie masz pomysłu na aranżację jakiegoś wnętrza? Borykasz się z nieuporządkowanym ogrodem? Mamy dla Ciebie dużą porcję inspiracji, informacji i porad.
- Dobrogost-74
Farba do ogrodzenia
Post autor: Dobrogost-74 »
Witajcie. Jakiej farby podkładowej polecacie użyć do pomalowania ogrodzenia? Zastanawiałem się nad zainwestowaniem w produkty sidcoatings.pl. Słyszałem, że ich jakość nie ma sobie równych. Zgodzilibyście się?
- Miłogost1989
Re: Farba do ogrodzenia
Post autor: Miłogost1989 »
Korzystałem z farby ANVI-DACH, ale jestem pewny, że każdy z produktów SiD Coating's jest doskonałej jakości. To farby stworzone z użyciem innowacyjnej technologii, mające wysokie właściwości antykorozyjne i świetnie spełniające swoją funkcję nawet w trudnych warunkach.
Post autor: Miłka »
Ja maluje Vidaronem. Według mnie to najlepszy impregnat do drewna. Używam go od wielu lat i zawsze jestem zadowolona z efektu. Duży wybór produktów i kolorów oraz solidne zabezpieczenie drewna na długi czas przed szkodliwymi warunkami. Malowanie bez problemowe - dobrze się rozprowadza i nakłada, szybko schnie i ładnie pokrywa.
Post autor: Śliwka »
@ Miłka ja do malowania ogrodzenia też używałam ostatnio vidaronu. Mam mały domek na wsi i tam jest drewniane ogrodzenie. W ubiegłym roku stwierdzilismy, że jeżeli chcemy tam przyjeżdzać i fajnie spędzać czas to trzeba trochę poremontować. W najgorszym stanie był własnie ten nieszczęsny płot. Ale wzielismy się do roboty i w sumie poszło dość szybko. Impregnatem dobrze się maluje - bo ma dobrą konsystencję i dobrze kryje. Nie robią się żadne smugi czy zacieki. Jestem bardzo zadowolona