Jakie dywany do domu
Lubisz projektować wnętrza? Nie masz pomysłu na aranżację jakiegoś wnętrza? Borykasz się z nieuporządkowanym ogrodem? Mamy dla Ciebie dużą porcję inspiracji, informacji i porad.
- fridge
Jakie dywany do domu
Myślicie, że taki ładny dywan będzie dobry? Wiadomo, kto co woli. Chciałbym jednak usłyszeć Waszą opinię.
Dzieci to nie książeczki do kolorowania, nie da się wypełnić ich naszymi ulubionymi kolorami
- laperela
Re: Jakie dywany do domu
jak dywan, to musi byc tez dobry odkurzacz... u mnie dwa psy wiec i siersci pelno a dywany lubie, dlatego postanowilam zainwestowac w dobry sprzet, kolezanka polecila mi sklep myjki.com bo maja tam wszystko jesli chodzi o kwestie utrzymania porzadku
- reneta63
Re: Jakie dywany do domu
Dywan oprócz normalnego odkurzania wymaga też regularnego prania. Bez tego może stać się siedliskiem roztoczy. A te z kolei są groźne dla zdrowia. Samodzielne pranie dywanów nie jest łatwe, ale są pralnie jak ta https://www.pralnia-warszawianka.pl/ , gdzie można zlecić pranie dywanu. I to przez telefon, bez wychodzenia z domu. Dywanu nawet nie trzeba odwozić, bo sami odbiorą. Dla mnie rewelacja.