Kamień elewacyjny
Lubisz projektować wnętrza? Nie masz pomysłu na aranżację jakiegoś wnętrza? Borykasz się z nieuporządkowanym ogrodem? Mamy dla Ciebie dużą porcję inspiracji, informacji i porad.
- Annasz
Kamień elewacyjny
Witajcie. Jako że jestem na etapie wykańczania domu, to powinienem wreszcie zdecydować się, jaki kamień wybrać na elewację. Myślałem o piaskowcu, bo moim zdaniem fajnie się będzie prezentował. W mojej okolicy działa zakład kamieniarski Pawlik. Może o nim słyszeliście?
- kwietosław1963
Re: Kamień elewacyjny
Post autor: kwietosław1963 »
Mam od nich płyty szlifowane, które doskonale sprawdzają się w formie elewacji domu. Nie spodziewałem się tak porządnej jakości, dlatego byłem pozytywnie zaskoczony. Mogę polecić ten zakład, szczególnie że piaskowiec nie jest u nich tak drogi.
Re: Kamień elewacyjny
Post autor: nomeś »
W sumie widziałam takie aranżacje i wiem na pewno, że to nie jest mały koszt. A ja na razie skupiam się na rzeczach najpotrzebniejszych, dlatego nie wiem, czy malowanie elewacji poznań https://ropeexpert.pl/malowanie-elewacji-poznan/ nie zamówię. To będzie tanio, szybko i na pewno dobrze. Znam firmę, są fachurami.