Kolekcja mebli do kuchni

Lubisz projektować wnętrza? Nie masz pomysłu na aranżację jakiegoś wnętrza? Borykasz się z nieuporządkowanym ogrodem? Mamy dla Ciebie dużą porcję inspiracji, informacji i porad.
Awatar użytkownika
Oksana_64

Kolekcja mebli do kuchni

Post autor: Oksana_64 »

Hej. Bardzo chciałabym kupić kolekcję kuchennych mebli tak, żeby wszystkie szafki do siebie pasowały. Zainteresowała mnie oferta producenta Labi. Może wiecie coś na jego temat? Podzielicie się opiniami?
Awatar użytkownika
Grzymislawa1987

Re: Kolekcja mebli do kuchni

Post autor: Grzymislawa1987 »

Jeśli masz ograniczony budżet, ale zależy Ci na porządnych meblach, to polecam Labi. Mnie zachwyciły ich szafy, więc szybko zdecydowałam się na zamówienie jednej z nich. Jakość, szczegółowość wykonania, wykończenie - wszystko na najwyższym poziomie!
koleś

Post autor: koleś »

Z tymi meblami to jest jeden kłopot, dlatego rozwiązanie będzie mnie kosztowało sporo, bo jednak myślimy o stolarzu. A jeśli chodzi o rozwiązanie między szafkami, to ja uważam, że dobrym pomysłem będą takie nietypowe dla mnie płytki z cegły . Może nie jest to zazwyczaj mój klimat, ale kilka aranży w kuchni mi się spodobało i chcę je mieć.
Uleńńka

Post autor: Uleńńka »

Cześć. Moja siostra wybrała takie http://prodekor.com.pl/oferta/meble-systemowe/ meble systemowe do domu. Wszystkie wykonane na wymiar po wcześniejszym uzgodnieniu. Kuchnia zrobiona jest na pełen połysk i wygląda cudnie. Pod koniec tego roku również robimy remont. Po meble zgłoszę się w to samo miejsce.
ODPOWIEDZ