Solgaz opinie
Solgaz opinie
Post autor: KatarzynaKoźlarek »
Re: Solgaz opinie
Post autor: Mrłena »
Post autor: Karośka »

Post autor: Mańka »
Oj tak, Innova, ta nowa ich płyta gazowa, jest genialna. Wygląda jak reszta ich produktów, ale funkcjonalnie to zupełnie coś innego. Super sprawa. Polecam wybrać sie do ich showroomu i zobaczyć na żywo.Karośka pisze: ↑11 maja 2021, 21:07 Zastanawiam się nad zakupem ich kuchenki gazowej typu "gaz pod szkłem" lecz nie wiem na która linię się zdecydować Optima czy Innova. Która waszym zdaniem lepsza? Łatwiej byłoby mi wybrać gdybym mogła ja obejrzeć na ekspozycji lecz zupełnie nie wiem w jakim sklepie je szukać![]()
brama garażowa castorama
Post autor: Włodarczak »

Post autor: Michałowska »
A co masz za piekarnik? Bo rozglądam się za czymś fajnym. A oni mają kilka modeli, wiec ciężko coś konkretnego wybraćWłodarczak pisze: ↑13 maja 2021, 15:38 Nie tylko płyty mają fajne. Chociaż to główna dziedzina w której się rozwijają. Piekarniki tez maja fajne. Mam i płyte i piekarnik od nichOba się sprawdzają w użyciu. I do tego fajnie wyglądają. Jestem zadowolona z tego rozwiązania, choć do najtańszych nie należy. Najważniejsze jest to, że można z przyjemnością gotować. I to się właściwie tylko liczy.

Post autor: Włodarczak »
Pytanie co konkretnie szukasz. Może piekarnik elektryczny do zabudowy SP-67P? Całkiem fajnie wykonany z tego co oglądałem, Funkcjonalny i duże wnętrze. Więc wszystko się tam zmieści do pieczenia. Z czyszczeniem tez nie będzie problemu bo ma system pyrolizy. Do tego front jest 4-ro warstwowy, a nie jak w większości 3.Michałowska pisze: ↑15 maja 2021, 18:37A co masz za piekarnik? Bo rozglądam się za czymś fajnym. A oni mają kilka modeli, wiec ciężko coś konkretnego wybraćWłodarczak pisze: ↑13 maja 2021, 15:38 Nie tylko płyty mają fajne. Chociaż to główna dziedzina w której się rozwijają. Piekarniki tez maja fajne. Mam i płyte i piekarnik od nichOba się sprawdzają w użyciu. I do tego fajnie wyglądają. Jestem zadowolona z tego rozwiązania, choć do najtańszych nie należy. Najważniejsze jest to, że można z przyjemnością gotować. I to się właściwie tylko liczy.
![]()
Post autor: MiKoś »
Post autor: Różański »
To fakt. Rozwijają swoje pomysły i nie parzą na konkurencję. To, co zrobili, co wymyślili jest bardzo interesujące i zupełnie inne od wszystkiego w kuchni. Palniki gazowe, sterowane elektronicznie i ukryte pod szkłem. Czy też ceramika. Pomysł genialny. Zamknięta komora spalania to większa sprawność i większa kontrola nad samym procesem spalania. Dla mnie, z punktu widzenia technologicznego, to strzał w dziesiątkę.MiKoś pisze: ↑17 maja 2021, 22:07 Mi się osobiście podoba, to jak konsekwentnie ta firma idzie do przodu. Jak rozwija tą swoją linie produktową z płytami gazowymi. Od kilku lat rozwijają ten swój pomysł i ciągle wprowadzają coś nowego. Wierzą w to co robią. I powiem, że te rozwiązania stają sie naprawdę innowacyjne.
Post autor: JoAsiaŃ »
Post autor: Orłowski »
Post autor: Konował »
Ciekawe który piekarnik masz. Trochę tych modeli mają. Ale faktem, że całkiem nieźle to rozwiązali. Kilka modeli jest bardzo pomysłowych i majacych możliwości raczej mało spotykane, jak np. SP-34-PM, czyli takie 3w1.Orłowski pisze: ↑29 lip 2021, 15:02 Mam piekarnik od Solgazu. Jak dla mnie bardzo funkcjonalny sprzęt i całkiem nieźle zrobiony. Podoba mi się. Do tego wszystko jest dobrze wypieczone i równo. To dość istotne. Nawet udało im się dobrze zabezpieczyć przód przed wysoką temperaturą. W poprzednim sprzecie, podczas pieczenia, szyba była dość ciepła. Może nie gorąca, ale wyraźnie cieplejsza. No i system czyszczenia poprzez "spalanie" w wysokiej temperaturze to super sprawa.
Post autor: Orłowski »
Mam SP 67. Trochę większy. Widziałem ten SP34. Fajny pomysł na ukrycie trzech urzadzeń w jednym. Tam jest poza piekarnikiem mikrofala i parowar. Moim zdaniem fajne rozwiązanie do mniejszych kuchni, gdzie brak miejsca.Konował pisze: ↑10 wrz 2021, 15:26Ciekawe który piekarnik masz. Trochę tych modeli mają. Ale faktem, że całkiem nieźle to rozwiązali. Kilka modeli jest bardzo pomysłowych i majacych możliwości raczej mało spotykane, jak np. SP-34-PM, czyli takie 3w1.Orłowski pisze: ↑29 lip 2021, 15:02 Mam piekarnik od Solgazu. Jak dla mnie bardzo funkcjonalny sprzęt i całkiem nieźle zrobiony. Podoba mi się. Do tego wszystko jest dobrze wypieczone i równo. To dość istotne. Nawet udało im się dobrze zabezpieczyć przód przed wysoką temperaturą. W poprzednim sprzecie, podczas pieczenia, szyba była dość ciepła. Może nie gorąca, ale wyraźnie cieplejsza. No i system czyszczenia poprzez "spalanie" w wysokiej temperaturze to super sprawa.
Post autor: Więckowicz »
Post autor: Marta »