Twoje Okna Szczecin

Lubisz projektować wnętrza? Nie masz pomysłu na aranżację jakiegoś wnętrza? Borykasz się z nieuporządkowanym ogrodem? Mamy dla Ciebie dużą porcję inspiracji, informacji i porad.
Awatar użytkownika
Odyla89

Twoje Okna Szczecin

Post autor: Odyla89 »

Witajcie! Wreszcie spełniam swoje wielkie marzenie i w najbliższym czasie kupuję dom. Aktualnie jestem na etapie wyboru okien i drzwi oraz firmy, która mogłaby zająć się montażem. W okolicy działa twoje-okna.szczecin.pl/ Korzystaliście z ich usług? Chętnie dowiem się, czy polecacie.
Awatar użytkownika
gertruda_85

Re: Twoje Okna Szczecin

Post autor: gertruda_85 »

Fachowcy z firmy Twoje okna montowali u nas drzwi PVC, z czym poradzili sobie zaskakująco szybko, a mimo to usługę zrealizowali bezbłędnie i na naprawdę wysokim poziomie. Jeśli będę wymieniać w przyszłości okna, to z całą pewnością się do nich zgłoszę.

cennik usług okulistycznych
Puść

Re: Twoje Okna Szczecin

Post autor: Puść »

Jeśli chodzi o okna dachowe to jest z nimi o tyle gorzej, że takie okna powinny być bardzo dobrze dobrane i dopasowane. Dlatego też moim zdaniem dobrze było by po prostu popytać się w kilku firmach zajmujących się oknami i dopiero potem dokonać wybory. Z tego co się dowiedziałam to firma Drutex ma bardzo dobrej jakości okna. Moja sąsiadka kupowała od nich kilka lat temu okna i do dziś dnia nic się z nimi nie dzieje
ODPOWIEDZ