dentysta z krakowa
Co robisz w wolnym czasie? Czym się interesujesz? Podziel się tym, na pewno znajdzie się ktoś, kto ma takie zainteresowania jak Ty!
- wenson
Re: dentysta z krakowa
Mi niedawno wypadł po raz kolejny implant i nie zamierzam już wracać znowu do swojego dentysty. Muszę poszukać innego gabinetu, który wstawi go raz a porządnie. Dobre opinie słyszałam o tym gabinecie - https://www.medykus.eu/ i chyba wybiorę się właśnie tam na wizytę. Chciałabym mieć wreszcie tą sprawę za sobą i nie męczyć się i nie wstydzić uśmiechu.
- czarodziejka
Post autor: czarodziejka »
A może ktoś wie jaki dentysta Gliwice wybiela ładnie ząbki? Może kogoś polecicie mi? Słyszałam coś o gabinecie https://dentysta.eu/o-gabinecie , że oferują różne metody wybielania. W tym oczywiście wybielanie laserowe. Czy ktoś z was może tam był na zabiegu? Polecacie?
- Hanna
W Krakowie jest sporo różnych gabinetów stomatologicznych więc jest w czym wybierać. Jeśli potrzebny Wam chirurg dentystyczny kraków to zerknijcie na ofertę Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej znajdujące się w Podgórzu. To bardzo profesjonalne centrum oferujące kompleksową diagnostykę oraz nowoczesne leczenie. Na stroni znajdziecie wszystkie informacje o usługach.
- megi25
Ja ze swojej strony polecam bardzo klinikę stomatologiczną Kraków, mianowicie Maestic Dental Studio. W tym miejscu wyleczą Wam nawet najcięższe przypadki, a niedawno byłam tam wybielać zęby i efekt wyszedł znakomity. Piękny uśmiech gwarantowany 

- Kornelia09
Post autor: Kornelia09 »
Mogę polecić cdcstomatologia , miałam tutaj wstawiane nawet implanty i jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim tutaj każdy jest bardzo pozytywnie nastawiony na pacjenta dzięki czemu stres mija już chwilę po wejściu do środka.