Samochody z ef3m.pl
Co robisz w wolnym czasie? Czym się interesujesz? Podziel się tym, na pewno znajdzie się ktoś, kto ma takie zainteresowania jak Ty!
- Walery-90
Samochody z ef3m.pl
Czy ktoś z was zamawiał może modele RC ze sklepu ef3m.pl? Jak oceniacie ich jakość? Cena mnie zdecydowanie zachęca do kupna, ale wolę się upewnić, że produkt jest porządny i nie zepsuje się szybko. Możecie podzielić się opiniami?
- petroniusz1992
Re: Samochody z ef3m.pl
Post autor: petroniusz1992 »
Mój absolutny hit to samochód RC Rock Crawler 1:12 4WD z tego sklepu. Nie żałuję, że go kupiłem, bo jakość jest rewelacyjna, a przesyłka dotarła do mnie naprawdę szybko. W F3M są też dostępne akumulatory na wymianę. Poza tym zawsze można liczyć na doradztwo ze strony obsługi. To moim zdaniem najlepszy sklep modelarski.
Post autor: baśka »
Możesz też zdecydować się na hondę. Bardzo fajnym modelem jest ekologiczna jazz crosstar. Teraz z tego co wiem jest rabat 10 tyś złotych
Post autor: Kryśtek »
Kilka dni temu odwiedziłem salon Renault koło Otwocka. Wpadł mi w oko model Kadjar. Umówiłem się na jazdę próbną i czekam z niecierpliwością aż się odbędzie. Od dawna mam chrapkę na większego Suva. Mam nadzieję, że jazda będzie miłym doświadczeniem i dobijemy targu. Może ktoś z was akurat jeździ tym autem? Chętnie się dowiem jakie są wasze wrażenia.