Terapia

Co robisz w wolnym czasie? Czym się interesujesz? Podziel się tym, na pewno znajdzie się ktoś, kto ma takie zainteresowania jak Ty!
Awatar użytkownika
Karo29

Terapia

Post autor: Karo29 »

Mamy XXI wiek, dzisiaj nie ma co się wstydzić tego, że ktoś korzysta ze wsparcia psychologów. To wręcz świadczy o odpowiedzialności i nieuciekaniem przed problemami. Na przykładzie takich poradni jak https://poradniasalomon.com.pl/ dobrze widać, gdzie dzisiaj warto wybrać się po wsparcie. Pomyślcie nad tym.
Awatar użytkownika
Saszka

Re: Terapia

Post autor: Saszka »

Coraz więcej osób uczestniczy w różnego rodzaju warsztatach psychologicznych i uważam, że takie postępowanie jest właśnie godne podziwu. Kiedy pojawia się problem i konfliktowa sytuacja, nie można czekać, aż urośnie do rozmiarów takich, że spowoduje jakąś tragedię w domu. Choćby terapia rodzinna poznań , na którą można zawsze się zgłosić z bliskimi. Uważam, że może pomóc w różnych trudnościach.
Awatar użytkownika
zachodslonca

Post autor: zachodslonca »

Moim zdaniem warto udać się do Psychomedic. Tutaj https://psychomedic.pl/psychiatra-lodz/ są namiary na tę klinikę. Mają tam świetnych specjalistów, a to jest bardzo istotne. Poza tym można się do nich zarejestrować online przez całą dobę.
Awatar użytkownika
smerfuś

Post autor: smerfuś »

Żyjemy w takich czasach, że pęd życia powoduje iż niekiedy gubimy się w tym i zapominamy o tym co najważniejsze. Aby podołać wszystkim oczekiwaniom często zarywamy noce nie jemy i aby jakoś się trzymać sięgamy po jakieś używki. I w pewnym momencie przestajemy mieć nad tym kontrolę i chcemy więcej. I tak doprowadzamy się do uzależnienia z którego nie tak łatwo wyjść. Dlatego też bardzo ważne aby zdać sobie z tego sprawę i poprosić o pomoc. Jednym z takich ośrodków jest Ośrodek Terapii Uzależnień Nefo do którego możemy się zgłosić o pomoc i ją otrzymamy.
Awatar użytkownika
Mimoza

Post autor: Mimoza »

Podziwiam i bardzo szanuję osoby, które same decydują się na leczenie swoich uzależnień. Nie każdy ma tyle odwagi w sobie, żeby zrobić krok do przodu. A przecież w różnych poradniach specjaliści są po to, by dawać wsparcie. Choćby Ośrodek terapii Forest, w którym pracują wykwalifikowani i doświadczenia psychoterapeuci lekarze oraz pozostały personel.
Awatar użytkownika
enoi

Post autor: enoi »

A może ktoś z Was w ostatnim czasie pozbył się nałogu tytoniowego? Potrzebuję wsparcia, bo też zaczynam walkę i zdaję sobie sprawę z tego, że może być ona nierówna. Chociaż trafiłam na stronę https://reset33.pl Reset33, gdzie można znaleźć kurs pomocny w tej walce. Ja na pewno skorzystam, bo każde wsparcie się przyda. Chcę się uwolnić od tego nałogu.
Awatar użytkownika
Nati

Post autor: Nati »

Jeżeli szukacie sprawdzonego ośrodka, w którym leczone są uzależnienia takie jak hazard, lekomania, narkomania czy alkoholizm to znam super ośrodek - Ośrodek Terapii Wiosenna. Mają świetną kadrę medyczną, doskonałych terapeutów, których powołaniem jest wyciąganie ludzi z bagna jakim jest nałóg. Pomogli już wielu osobom w tym mojemu ojcu.
Awatar użytkownika
smerfuś

Post autor: smerfuś »

Kiedy występują pewne problemy to warto o nich porozmawiać niż szukać jakiegoś ukojenia chociażby w alkoholu. Bo właśnie tak zrobiła moja siostra. Aby zapomnieć o problemach w domu zaczęła pić, bo ją to relaksowała. Teraz totalnie straciła nad tym kontrolę i już pije bez przerwy. Chciałabym jej jakoś pomóc więc szukam dobrego ośrodka leczenia uzależnień. I tak też trafiłam na ten Ranking ośrodków terapii który okazał się kluczowym wsparciem w poszukiwaniu dobrego ośrodka. Siostra teraz jest tam na odwyku i idzie jej całkiem nieźle
Awatar użytkownika
Kornelia09

Post autor: Kornelia09 »

Do każdej osoby i do każdego przypadku trzeba podejść bardzo delikatnie i indywidualnie. Bardzo bliska mi osoba miała depresję. Bardzo dużo informacji jak jej mogę pomóc znalazłam tutaj https://www.centrumdobrejterapii.pl , na tej stronie też udało mi się świetnego specjalistę do którego wybrała się ta osoba i bardzo jej pomógł. Polecam tutaj zajrzeć, bo na prawdę można odnaleźć ogromną pomoc.
ODPOWIEDZ