Dobry weterynarz z Warszawy

Znajdziesz tu wszystko to, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
girta

Dobry weterynarz z Warszawy

Post autor: girta »

Witajcie :) Od niedawna mieszkam w Warszawie, mam 2 psy i kota i jestem teraz w trakcie szukania dobrej kliniki weterynaryjnej. Możecie podzielić się jakimiś sprawdzonymi namiarami ? Z góry bardzo dziękuje!
Awatar użytkownika
zarazaa

Re: Dobry weterynarz z Warszawy

Post autor: zarazaa »

ooo chętnie się podepnę do tematu,. ja co prawda mieszkam w Warszawie już jakiś czas ale jestem średnio zadowolona z obecnego weta i szukam kogoś, dla kogo praca to nie tylko przykry obowiązek...
Awatar użytkownika
albina

Post autor: albina »

Ja mieszkam tu od lat i od tego czasu lecze moje zwierzaki w VET4PET na Grochowie. Są najlepsi! Mają świetnych ortopedów, klinika jest czynna przez całą dobę, także w weekendy i święta.
Awatar użytkownika
girta

dziękuje Wam za odpowiedzi i tobie albina za namiar, na pewno zerkne. Ja mieszkam na Saskiej Kępie wiec dojazd na Grochów to nie problem. a jak lekarze? sympatyczni ? Moje zwierzaki są dość płochliwe i raczej nieufne w stosunku do obcych.
Awatar użytkownika
albina

no to bez obaw tu na pewno się odnajdą i aklimatyzują od razu, nie wiem jak Ci lekarze to robią ale potrafią nawiązać fajne relacje z każdym zwierzakiem. Są doświadczeni, sympatyczni a przy tym bardzo troskliwi i dociekliwi.
Awatar użytkownika
Mr Robot

Post autor: Mr Robot »

Osobiście mogę polecić ten gabinet - http://www.weterynarzwesola.pl/. Według mnie jest najlepszy. Wybieram sie tam regularnie ze swoim psem i atmosfera na miejscu jest super :)

uszczelki gumowe norma
Hackers. We inherently trust no one, including each other.
Awatar użytkownika
girta

dziękuje Wam bardzo raz jeszcze za informacje :) byliśmy już na pierwszej wizycie i wrażenia są mega pozytywne. Mój psiak od razu się zaklimatyzował i obyło się bez większego stresu :) wygląda na to, ze znaleźliśmy swoja klinikę :)
Awatar użytkownika
albina

girta no to świetnie :) Wiadomo, ze lepiej nie mieć potrzeby by musieć odwiedzać takie miejsca ale jak już trzeba to dobrze mieć pewność, że nasze zwierzaki są w dobrych rękach :)
Awatar użytkownika
zarazaa

dziewczyny a czy w tej klinice vet4pet mozna też na miejscu zrobić badania obrazowe jak np rentgen ?
Awatar użytkownika
albina

zarazaa no jasne, ze tak :) mają nowoczesny sprzęt i nie trzeba nigdzie dodatkowo jezdzić by zrobić prześwietlenie czy USG. Badania laboratoryjne też mozna zrobić na miejscu :)
Awatar użytkownika
zarazaa

ooo dobrze wiedzieć, to rzeczywiście duża wygoda jak wszystko co niezbędne można załatwić na miejscu :)
Awatar użytkownika
girta

byłam już w vet4pet w ubiegłym tygodniu, konsultacja na wysokim poziomie, lekarz od razu zlecił dodatkowe badania ( właśnie je robimy). Taką dorazna pomoc dostaliśmy od razu, jestem dobrej myśli choć pewnie mojego psiaka będzie czekać operacja ;/
Awatar użytkownika
zarazaa

ojej a co się dzieje ? nic się nie mratw tu naprawdę znają się na rzeczy i jeśli twierdzą, że operacja jest konieczna to na pewno tak jest.
Awatar użytkownika
girta

kwestie ortopedyczne ;/ no ale mam labradora a one miewają tendencje do dysplazji stawow biodrowych wiec to bylo do przewidzenia ;/ no ale jestem dobrej mysli :)
Awatar użytkownika
zarazaa

no tak, u tej rasy to się często spotyka niestety... ale nic się nie martw, tu mają świetnych ortopedów a psiak będzie na pewno pod najlepszą opieką :)
Awatar użytkownika
girta

tak tak wiem i dlatego większych obaw nie mam. nawet pod kątem finansowym wygląda to u nich chyba najbardziej konkurencyjnie.
niśka

Post autor: niśka »

Ja z moim pieskiem zawsze chodzimy do Przychodni Weterynaryjnej Marysin https://www.wetmarysin.pl/anestezjologia . Tutaj podczas przeprowadzanych operacji zawsze jest obecny anestezjolog, który czuwa dodatkowo nad bezpieczeństwem naszego zwierzęcia, więc opieka jest tutaj jak najlepsza.
agatecka

Post autor: agatecka »

Oj, z własnego doświadczenia wiem, że znalezienie dobrego specjalisty dla naszych pupili, to wcale nie takie proste zadanie. Niemniej jednak, mnie się to udało! Właśnie dlatego zachęcam was do zapoznania się z ofertą https://www.vet4pet.pl/ w Warszawie.
ewina

Post autor: ewina »

Jestem przekonana, że w każdym większym mieście znajdzie się taka godna polecenia klinika. W Krakowie na przykład warto się wybrać do Arki na ulicy Chłopskiej 2A. Nowoczesny sprzęt diagnostyczny i możliwość wykonania kompleksowych badan ( w tym rtg i usg). Świetni lekarze, własny szpital. Placówka jest czynna przez całą dobę :)
ODPOWIEDZ