Flota samochodów - zarządzanie

Znajdziesz tu wszystko to, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
Bizoń

Flota samochodów - zarządzanie

Post autor: Bizoń »

Cześć!
Chciałbym zapytać Was o system do monitoringu GPS, czy może macie jakieś inne sposoby jeżeli chodzi o zarządzanie flotą samochodów. Przy dużej ilości samochodów jest to na pewno duży problem i liczę, że z Waszą pomocą uda mi się po prostu znaleźć skuteczne rozwiązanie, które też nie będzie dużym wydatkiem. Pozdrawiam
Maleń

Re: Flota samochodów - zarządzanie

Post autor: Maleń »

Według mnie tutaj zdecydowanie warto wymienić system monitoringu gps od flotman, według mnie to zdecydowanie najlepsze z tego typu rozwiązań w przypadku którego można liczyć na jakość, profesjonalizm obsługi i jednocześnie spore możliwości w tym także integrację z giełdami zleceń TimoCom oraz Trans24. Na czym także szczególnie nam zależało, bo dzięki temu dużo lepiej wykorzystujemy przestrzeń załadunkową.
AdamKłos

Post autor: AdamKłos »

Tutaj zdecydowanie mogę się zgodzić z poprzednikiem i również uważam, że w zakresie skutecznego zarządzania flotą w firmie to jednak taki system jak Flotman zdecydowanie daje duże możliwości rozwoju biznesu i dopracowania kolejnych zadań, które są uciążliwe m.in odczyt danych z tachografu, planowania tras, czy kontroli wykonanych i przyszłych serwisów samochodowych. To upłynnia kolejne procesy i pomaga skutecznie realizować więcej zleceń. Ja tego wyboru naprawdę nie żałuję.
Bizoń

Post autor: Bizoń »

AdamKłos pisze: ↑12 paź 2021, 8:10 Tutaj zdecydowanie mogę się zgodzić z poprzednikiem i również uważam, że w zakresie skutecznego zarządzania flotą w firmie to jednak taki system jak Flotman zdecydowanie daje duże możliwości rozwoju biznesu i dopracowania kolejnych zadań, które są uciążliwe m.in odczyt danych z tachografu, planowania tras, czy kontroli wykonanych i przyszłych serwisów samochodowych. To upłynnia kolejne procesy i pomaga skutecznie realizować więcej zleceń. Ja tego wyboru naprawdę nie żałuję.
Dzięki za informacje, ja na pewno sprawdzę i mam nadzieję że temat jeszcze się trochę tutaj nam rozwinie!
RobertMoł

Post autor: RobertMoł »

Również uważam, że to bardzo dobra opcja dla zarządzania firmą transportową, ponieważ takie rozwiązania skutecznie wpływają na ograniczanie niepotrzebnych kosztów. Zdecydowaliśmy się postawić na system Flotman, żeby poprawić wydajność pracy w codziennych sytuacjach. Zapewnia nam codzienne automatyczne raporty z wysoką dokładnością, do tego świetne możliwości integracji z giełdami
Kłos

Post autor: Kłos »

Jak chcecie ograniczyć niepotrzebne wydatki to tutaj na pewno warto poświęcić więcej uwagi właśnie na system Flotman, żeby to wszystko jeszcze poprawić. Do tego zapewnia nam automatyczne raporty z wysoką dokładnością, jak i udaje nam się ograniczyć wydatki i też łatwiej planować trasy pomimo, że mamy pod sobą już 12 samochodów ciężarowych.
Latanski

Post autor: Latanski »

U nas Flotman wdrożony od roku i jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru. System ten to nie tylko dobre zarządzanie, kontrola, zapobieganie kradzieży aut ale i ułatwienie pracy kierowcom. Po wejściu w grudniu nowego systemu płatności e-TOLL na płatnych odcinkach autostrad krajowych okazało się, że wyszło nam to na plus gdyż posiadane urządzenie ZSL jest zsynchronizowane z systemem opłat. Zmiana ta spowodowała większy komfort przemieszczania się naszych pracowników bez tracenia czasu na zakup biletu i obsługę aplikacji mobilnej.
ODPOWIEDZ