Hej wszystkim macie jakieś doświadczenia z wyżej wymienioną uczelnią ? Tak się rozglądam gdzie warto złożyć papiery na fizjoterapię i waham się własnie pomiędzy awf a mum. z góry dzięki
dorotija witam w klubie, ja też chce iść na ten kieruynek i Mum jest w pierwszej 3 uczelni, które na poważnie biorę pod uwagę. poza nim są 2 inne uczelnie ale nie z Warszawy a tu jednak miałam najbliżej ( mieszkam w Siedlcach).
dziewczyny ja polecam mazowiecką uczelnię medyczną. to uczelnia z długa tradycją ( moja starsza siostra kilka dobrych lat temu obroniła tu dyplom na pielęgniarstwie). Wysoki poziom, bardzo ciekawe zajęcia i swietni wykładowcy z doświadczeniem i zawodowym i akademickim. To co podoba mi się najbardziej to to, ze nie ma takiej suchej teorii i mozna naprawde nauczyć się wielu praktycznych umiejetności. ja bronie sie w czerwcu pewnie
wow nie spodziewałam się tak fajnych i satysfakcjonujących mnie odpowiedzi super, że mam okazję poznać być może przyszłą koleżankę z roku a dwa super, że Ty girta jesteś tak bardzo zadowolona no nic trzeba czekac w takim razie na dni otwarte i wtedy bede podejmowac juz ostateczna decyzje