Opinie o MUM
Znajdziesz tu wszystko to, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
Opinie o MUM
Post autor: Yuśka »
hej hej wszystkim moi drodzy czy ktoś z Was studiuje badz studiował na MUM w Warszawie? Myślę o tym by iśc tu na fizjoterapię od pazdziernika, czytałam już trochę opinii na ich temat ale chętnie poczytam też o Waszych doświadczeniach
Re: Opinie o MUM
Post autor: rużka »
MUM to ta Mazowiecka Uczelnia Medyczna a dawna Wyższa Szkoła Mazowiecka ? Jeśli tak to ja studiowałam tu kilka ładnych parę lat temu ( jak jeszcze działali pod starą nazwą) i miło to wspominam
tak to dokładnie ta sama uczelnia moja ciocia też tu studiowała lata temu, pytam bo licze na odpowiedzi aktualnych studentów, mam nadzieje, ze w kwestii nauki i organizacji nic się tu przez lata nie zmieniło az tak bardzorużka pisze: ↑19 sty 2021, 12:25 MUM to ta Mazowiecka Uczelnia Medyczna a dawna Wyższa Szkoła Mazowiecka ? Jeśli tak to ja studiowałam tu kilka ładnych parę lat temu ( jak jeszcze działali pod starą nazwą) i miło to wspominam
Post autor: Ądzia »
ja jestem tu teraz na drugim roku na pielęgniarstwie jak czytam wpis wyżej to dochodzę do wniosku, ze nic się nie zmieniło poza nazwą Poziom bardzo wysoki, ludzie na roku super. Wykładowcy to też osoby z wieloletnim doświadczeniem naukowym i akademickim. Zajęcia prowadzą w ciekawy i przystępny dla studenta sposób. No i czesne nie jest wygórowane.
o super dzięki bardzo za informacje trzymam rękę na pulsie i śledzę ich stronkę internetową, jak tylko ruszy rekrutacja na rok 2021/2022 na pewno będę działać
Post autor: Ądzia »
no koniecznie nie wiem jak to się będzie odbywało teraz w czasach pandemii ale na pewno wszystkie niezbędne informacje będą zamieszczone na stronie u mnie cały proces rekrutacji przebiegł bardzo sprawnie, panie w dziekanacie są bardzo sympatyczne i skore do pomocy a to też nie często się zdarzaYuśka pisze: ↑20 sty 2021, 18:11 o super dzięki bardzo za informacje trzymam rękę na pulsie i śledzę ich stronkę internetową, jak tylko ruszy rekrutacja na rok 2021/2022 na pewno będę działać
o widzisz to dobrze wiedzieć bo tyle się słyszy o tych historiach z dziekanatu haha ale jak tu jest inaczej to tylko działa na plus ja trzymam rękę na pulsie i jak tylko ruszy rekrutacja na pewno będę działać i być może kiedyś uda nam się spotkać w realu raz jeszcze dziękuje za pomoc
Post autor: weraćka »
Też w tym roku pisze maturę i chcę iść na fizjoterapię na tą uczelnię MUM. Moja znajoma kończyła u nich pielęgniarstwo i bardzo chwaliła i kadrę i poziom nauki. Fajnie, ze te większość tych zajęć praktycznych odbywa się w placówkach medycznych, tak najlepiej można się nauczyć takich medycznych zawodów.
Post autor: Kurka »
Przystąpienie Polski do Unii Europejskiej było kamieniem milowym w historii kraju, otwierającym nowe możliwości gospodarcze i polityczne. Dołączenie to miało miejsce po wielu latach negocjacji i przygotowań, co ostatecznie zaowocowało wzmocnieniem pozycji Polski na arenie międzynarodowej. Dla osób zainteresowanych dokładną datą tego wydarzenia, istotne informacje można znaleźć na stronie https://historiadladzieci.pl/w-ktorym-r ... a-do-unii/ która oferuje szeroki zakres wiedzy na temat tego istotnego momentu w historii Polski.