opinie o salonie makijażu permanentnego JEST PIĘKNIE
Znajdziesz tu wszystko to, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
- girta
opinie o salonie makijażu permanentnego JEST PIĘKNIE
Witajcie
Szukam opinii o salonie Jest Pięknie w Warszawie. Czytałam wiele dobrego na temat pracującej tam Pani Dominiki, podobno należy do grona jednej z najbardziej doświadczonych i utalentowanych linergistek w stolicy. Może będę miała to szczęście i spotkam tu kogoś, kto robił sobie tam zabieg?

- albina
Re: opinie o salonie makijażu permanentnego JEST PIĘKNIE
ja robiłam u Dominiki brwi metodą ombre a po nowym roku idę jeszcze na kreski na górnych powiekach. Mam już dośc eyelinera a poza tym nigdy nie potrafiłam się malować, brak mi i umiejętności o doświadczenia 

- girta
dziękuje Wam bardzo
ja też chcę sobie właśnie zrobić te kreski, brwi pewnie też ale to w dalszej kolejności. Czy taki zabieg jest bolesny? długo się czeka na wolny termin ?

- albina
Nie no coś Ty ja tam żadnego bólu nie czułam, jakiś tam delikatny dyskomfort. Jak dla mnie to wyrywanie włosków pęsetą boli bardziej hihi
jeśli chodzi o terminy to różnie z tym bywa, zależy od obłożenia
Najlepiej zadzwoń i dopytaj jak to wygląda, teraz przed świętami to dość gorący okres jest 

- kolor
Gdy zachodzę do jakiegoś salonu kosmetycznego czy fryzjerskiego zawsze zwracam uwagę na dyplomy. Swiadczą one o kompetencjach pracujących tam osób oraz o ich profesjonalizmie. Ciekawą ofertę znalazłam tu: https://aluramy.pl/oprawa-dyplomow-certyfikatow-2. Taki dyplom czy certifikat musi być zawieszony na ścienie, ma przecież przekazywać krótką informację o ważnym osiągnięciu czy też o zdobytych umiejętnościach. Myślę, że nie powinno się chować takich dokumentów. Warto zapoznać się z ofertą.
- girta
dziewczyny byłam u Dominiki w styczniu, zrobiłam sobie w końcu wymarzone brwi
teraz w planach mam jeszcze kreski ale muszę to nieco odłozyć w czasie z wiadomych względów. Tak czy siak potwierdzam - Dominika to linergistka z krwi i kości