Skąd książki?
Znajdziesz tu wszystko to, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
- Keiria
Skąd książki?
Hejka! Zauważyliście, że od jakiegoś czasu kupowanie książek stało się mniej popularne? Powodem mogą być wysokie ceny w księgarniach i szeroki dostęp do treści online. Ja mimo wszystko lubię papierowe wersje i nie zamierzam z nich rezygnować, choć najczęściej odwiedzam antykwariat online, bo wiem, że znajdę tam naprawdę ciekawe pozycje. Jak to wygląda u was?
Re: Skąd książki?
Post autor: czaruśka »
W sumie jak szukacie naprawdę wartościowych pozycji książkowych, to wiem gdzie możecie zajrzeć. Na antykwariat Tezeusz. Tam znajdziecie oryginalne z "X" czasów ponadczasowe książki, które naprawdę was zaskoczą i nawet dostępne są zagraniczne książki. Także na waszym miejscu na pewno odwiedziłabym właśnie to wyjątkowe miejsce.
Post autor: antonka »
Ja ksiazki zazwyczaj zamawiam online wychodzi najkorzystniej. w tym roku postawilam na tworczosc Lema bo zainspirowal mnie festiwal na ktorym bylam w Wiedniu. Namowili mnie przyjaciele, ktorzy koniecznie chcieli sie wybrac na ten koncert organizowany przez instytut mickiewicza. Nie zaluje, ze dalam sie przekonac, bo Klangforum Wien dalo tam piekny koncert, a te inspiracje z ksiazek Lema widac bylo wyraznie na scenie. cos wspanialego
Post autor: anitabuk »
Bardzo ci zazdroszcze koncertu! ja post factum dowiedzialam sie przegladajac serwis https://culture.pl/pl/wydarzenie/glos-l ... cu-wiednia ze to wydarzenie mialo miejsce. Chetnie sama bym sie wybrala, na bylo to cos wyjatkowego, bo polaczenie muzyki tanca i literatury na scenie to fajny pomyslantonka pisze: ↑05 paź 2021, 18:11 Ja ksiazki zazwyczaj zamawiam online wychodzi najkorzystniej. w tym roku postawilam na tworczosc Lema bo zainspirowal mnie festiwal na ktorym bylam w Wiedniu. Namowili mnie przyjaciele, ktorzy koniecznie chcieli sie wybrac na ten koncert organizowany przez instytut mickiewicza. Nie zaluje, ze dalam sie przekonac, bo Klangforum Wien dalo tam piekny koncert, a te inspiracje z ksiazek Lema widac bylo wyraznie na scenie. cos wspanialego
Post autor: laleczka_82 »
Zamiast tradycyjnej książki, warto rozważyć audiobook "Mecenas" autorstwa Anny Falatyn. To doskonała opcja dla tych, którzy cenią sobie możliwość słuchania historii podczas innych aktywności, jak jazda samochodem czy gotowanie. "Mecenas" to wciągająca opowieść prawnicza, która dostarczy emocjonujących wrażeń i trzyma w napięciu od pierwszej do ostatniej minuty. Idealna propozycja dla miłośników thrillera prawniczego i dynamicznych fabuł.
Post autor: kacper »
Kiedy kupuję książki, to zawsze wybieram księgarnię matfel.pl. Ostatnio zakupiłem tam "Żywe trupy T.26 Do broni" autorstwa pracy zbiorowej. Byłem bardzo zadowolony z mega szybkiej dostawy.