Sukienka na parapetówkę

Znajdziesz tu wszystko to, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
Awatar użytkownika
Bercia

Sukienka na parapetówkę

Post autor: Bercia »

Jesteśmy z mężem zaproszeni do przyjaciółki na parapetówkę i nie mam co na siebie włożyć. Potrzebuję jakiejś fajnej kiecki, ale nie byle jakiej. Dawno nie kupowałam sobie żadnej sukienki, bo wydawało mi się, że nie jest mi do niczego potrzebna. A tu nadarzyła się okazja i chciałabym pojawić się na imprezie w czymś innym niż spodnie. Czy na taką okazję potrzebuję czegoś eleganckiego, czy krój może być bardziej swobodny? W jakich sukienkach Wy byście się wybrały?
Awatar użytkownika
Saszka

Re: Sukienka na parapetówkę

Post autor: Saszka »

Parapetówka to w sumie zwykła domowa impreza, więc nie trzeba szaleć z ubiorem. Chyba że się umawiacie na jakieś konkretne stroje. Myślę, że po prostu włóż sukienkę, w której się dobrze czujesz. A jeśli chcesz być modna, to zerknij do internetu, jakie teraz będzie się nosić. Masz doskonałą okazję, aby spotkać się ze znajomymi, potańczyć i dobrze się bawić, więc to w co będziesz ubrana, musi być wygodne, ale może też być oczywiście seksowne.
Awatar użytkownika
jusina

Post autor: jusina »

Myślę że jakaś luźna sukienka , rozkloszowana, z falbankami będzie w sam raz. Poszukaj sobie w sklepach internetowych, teraz modne sa takie sukienki w tym sezonie. Przecież modna odzież wcale nie musi być bardzo droga. Podstawą jest to, by wiedzieć, gdzie warto robić zakupy. Na pewno dobrym rozwiązaniem będzie to, by kupować sukienki online. W ten sposób będziecie w stanie wyglądać modnie bez zbędnego obciążania portfela. Ja tak szukam, i często znajduje fajne rzeczy za niewielkie pieniądze.
Awatar użytkownika
gradinkaa

Post autor: gradinkaa »

Osoba wyżej ma rację taka sukienka z falbankami będzie odpowiednia, to tylko parapetówka, nie jakieś wesele czy bankiet. No chyba że nie lubisz takich sukienek, to nie wiem co ci doradzić. Modne są oczywiście sukienki z koronki, no ale czy będzie pasować, chyba że znajdziesz taką skromniejszą na taką imprezę. Ja widziałąm takie sukienki z koronki w sklepie cocomoda może zerknij sobie tutaj https://www.cocomoda.pl/sukienki-z-koronki sa bardzo ładne, klasyczne. Mam nadzieje że wybierzesz dla siebie idealną .
Awatar użytkownika
ludwika

Post autor: ludwika »

Na parapetówkę to nie tylko trzeba się odpowiednio dobrze ubrać, ale też i mieć dobry prezent jeśli idziemy w gości. Na pewno mogą to być girlandy czy balony z https://godanparty.pl/ , mają spory wybór nawet też na takie wizyty jak Twoja ;p
Awatar użytkownika
Clifford

Post autor: Clifford »

Ja nie mam zielonego pojęcia. Nie jest to moja dziedzina. Nigdy na nic bym się nie mógł zdecydować
Nikt nie wie, gdzie był człowiek, zanim się urodził, ale kiedy już się urodził, dość szybko odkrywał, że przybył ze skasowanym biletem powrotnym.
Awatar użytkownika
Zuzia

Post autor: Zuzia »

Bardzo duży wybór naprawdę ładnych sukienek znajdziecie również w sklepie internetowym https://mewa24.pl/, więc w wolnej chwili polecam się tam rozejrzeć . Tym bardziej, że ceny wcale nie są wygórowane, a jakość oferowanych tam mebli jest bardzo wysoka :)
Awatar użytkownika
ancymek

Post autor: ancymek »

Jak robisz parapetówę, to załatw dobrą muzykę, jedzenie i zrób jakieś dekoracje. Wchodzisz przykładowo na https://www.lilkabalony.pl/ i tam sobie wybierasz balony imprezowe albo takie zwykłe, byle coś było.
Awatar użytkownika
mleczko90

Post autor: mleczko90 »

Ubierz to co wygodne, to w koncu parapetówka :D