Zwinna i lekka spacerówka - co kupić ?
Znajdziesz tu wszystko to, na co nie było miejsca w pozostałych kategoriach.
- girta
Zwinna i lekka spacerówka - co kupić ?
Dziewczyny poszukuję spacerówki dla swojego synka, bo nadszedł czas na przesiadkę z gondoli na spacerówkę. Podoba mi się spacerówka Minima Plus marki Easy Go . Macie i polecacie czy nie ? Bo szczerze nie wiem jaki wózek wybrać.
- dorotija
Re: Zwinna i lekka spacerówka - co kupić ?
Ja posiadam model Virage który jest wózkiem wygodnym, zwrotnym, stabilnym i prowadzi się go łatwo i przyjemnie . W czasie jazdy sprawuje się bardzo dobrze. Posiada regulowane oparcie, wygodną antypoślizgową rączkę oraz pojemny koszyk. Do tego można go złożyć jedną ręką.
- dora13
Ja zaś znam model Quantum Air w wersji spacerowej również marki EasyGo . I stwierdzam że to znakomity wózek bo można go złożyć jedną ręką a duża pompowane i amortyzowane koła bardzo dobrze radzą sobie w czasie jazdy. Wózek jedzie płynni, lekko i jest stabilny , prowadnica obszyta jest skórą ekologiczną.
- klaudiakrol
Post autor: klaudiakrol »
U nas na wakacyjny wyjazd kupiliśmy anex air x i również polecamy. Lekka, zwinna i solidnie wykonana spacerówka
- radomska
Być może ale moim zdaniem lepszego niż xlander x-fly którego ja mam nie znajdziesz, jest leciutki ale ma wygodne siedzisko rozkładane prawie na płasko. Tu https://mamygadzety.pl/x-lander-x-fly-recenzja/ zresztą dokładnie opisuje go blogerka
Post autor: Kaśka43 »
W takim razie jeżeli jesteście na etapie poszukiwań dobrze wykonanej i jednocześnie funkcjonalnej spacerówki dla swojego malucha, aby mógł się wygodnie rozsiąść i jednocześnie odpocząć podczas spacerku to jak najbardziej polecam sprawdzić Recaro Kids https://www.recaro-kids.pl/wozki/spacerowki.html u których znajdziecie takie propozycje jak Easylife Elite 2 na którą sami postawiliśmy. Bardzo dobrze wykonane, przestronne, ale również zapewnia dzieciom wygodną pozycję do leżenia jeśli będą chciały się zdrzemnąć. Jak dla mnie super, no i pewnie za 8 miesięcy jeszcze dla córci posłuży