Kosztorys naprawy - problem

Szukasz dobrych fachowców? Uwielbiasz samochody? To miejsce, w którym możesz o tym z nami porozmawiać!
Awatar użytkownika
bogdał84

Kosztorys naprawy - problem

Post autor: bogdał84 »

Witam. Jakiś czas temu nie z mojej winy spotkała mnie dość poważna stłuczka. Mnie nic się nie stało, ale mój samochód dość solidnie ucierpiał. Po zgłoszeniu sprawy do ubezpieczyciela okazało się, że według ich kosztorysu naprawa pojazdu jest niemożliwa. Co mogę z tym zrobić? Mieliście podobną sytuację?
Awatar użytkownika
dyzma_96

Re: Kosztorys naprawy - problem

Post autor: dyzma_96 »

Przez towarzystwa ubezpieczeniowe takie kosztorysy są często wykonywane niefachowo. Mogę polecić Ci skorzystanie z pomocy rzeczoznawcaonline.pl. Oni doskonale znają się na rzeczoznawstwie i, więc wykonają dla Ciebie poprawny kosztorys. Na dodatek to usługa online, więc oszczędzasz przy tym sporo czasu i pewnie też nerwów ;)

hurtownia dzianin dresowych
Awatar użytkownika
maryla

Re: Kosztorys naprawy - problem

Post autor: maryla »

Warto mniej więcej wiedzieć co dzieje się w naszym aucie, aby móc się zorientować co do kosztów naprawy. Tuta https://citymag.pl/zapchany-filtr-paliw ... ny-awarii/ sobie zerknijcie. Jest tam bowiem wiele praktycznych informacji na temat objawów oraz przyczyn zapchanego filtru paliwa. Można się tam sporo dowidzieć i taką wiedzę wykorzystać.
ODPOWIEDZ