LPG w samochodzie
Szukasz dobrych fachowców? Uwielbiasz samochody? To miejsce, w którym możesz o tym z nami porozmawiać!
- wenson
LPG w samochodzie
Cześć! Ostatnio coraz więcej jeżdzę, przez co koszty wzrosły. A nikomu chyba nie musze mówić, jakie paliwo jest drogie.. Dlatego zastanawiam się nad instalacją gazu w swoim samochodzie. Jak myślicie, warto? A jeśli tak, to jaką instalację wybrać? Słyszałam, że wiele osób poleca BRC SQ32. Macie jakieś doświadczenie w tym temacie?
- mewka
Re: LPG w samochodzie
Cóż, paliwo jest tanie tylko w USA Jaki masz samochód? Nie wszystkie auta dobrze funkcjonują z LPG. Mam firmę transportową i wszystkie samochody jeżdżą tradycyjnie na paliwo. Miesięcznie udaje mi się sporo zaoszczędzić na litrze, dzięki karcie paliwowej Shell https://www.flotex.pl/nowa-karta-paliwo ... ex-polska/. Koniecznie sprawdź sobie tą opcję.
- wenson
Re: LPG w samochodzie
Nie wiem czy wiecie, ale lgp w samochodzie ma szereg zalet. Między innymi silnik na gazie pracuje ciszej i jest bardziej elastyczny. Polecam wam sprawdzić ofertę na: instalacja gazowa Toyota Jestem pewna, że ten temat zainteresuje was równie mocno, jak mnie.