Naprawa automatycznej skrzyni

Szukasz dobrych fachowców? Uwielbiasz samochody? To miejsce, w którym możesz o tym z nami porozmawiać!
Awatar użytkownika
DamianKl

Naprawa automatycznej skrzyni

Post autor: DamianKl »

Witam,
Potrzebuję Waszej pomocy w zakresie wyboru dobrej jakości serwisu automatycznych skrzyń Warszawie i tutaj chciałbym zapytać, czy korzystaliście już może z usług Auto Józefów? Jeżeli tak to czy macie dla mnie więcej informacji na ich temat, pozdrawiam!
Awatar użytkownika
RafałEk

Re: Naprawa automatycznej skrzyni

Post autor: RafałEk »

Ja jestem jak najbardziej za, ponieważ brakuje naprawdę dobrych specjalistów od automatów którzy rzeczywiście dobrze wykonają zlecenie i też nie będzie później problemów przy robieniu większych ilości kilometrów.
Awatar użytkownika
EmilSik

Post autor: EmilSik »

Zdecydowanie najlepszym wyborem może okazać się serwis Auto Józefów. Korzystałem z ich usługi jestem przekonany, że jeżeli coś da się zrobić to na pewno będą w stanie się tym rzetelnie zająć i doprowadzić do pozytywnego efektu, poza tym jako pewnik będziesz miał dodatkową nawet roczną gwarancję obejmującą całą skrzynie i to bez limitu kilometrów.
Awatar użytkownika
Izik

Post autor: Izik »

Rzeczywiście :) Mój znajomy ostatnio własnie robił w Auto Józefów skrzynię w swoim busie i rzeczywiście sobie poradzili. Cztery dni i auto było do odbioru do tego z gwarancją na rok bez limitu kilometrów. Pozdrawiam i mam nadzieje, że dobrze wybierzecie :)
Awatar użytkownika
DamianKl

Post autor: DamianKl »

Dziękuję za wskazówki, w takim razie sprawdzę sobie jeszcze opinie na ich temat w innych serwisach i jak będą na odpowiednim poziomie to od razu umawiam się na diagnozę.
Awatar użytkownika
mewka

Post autor: mewka »

Ze swoim autem jeżdżę za Warszawę. Skontaktuj się z dyszkiewiczem. Ma najlepszy serwis Nissan w okolicy . Dwa razy zawoziłam do nich samochód i wszystko zostało naprawione bezbłędnie. Samochód chodzi jak nowy. Nie jestem pewna czy w ofercie mają także naprawę skrzyń. Musiałbyś przedzwonić i się dowiedzieć jak to dokładnie wygląda.
Awatar użytkownika
Zuzia

Post autor: Zuzia »

Jeśli coś zepsuło się w Waszym samochodzie i szukacie warsztatu oferującego takie naprawy najbliżej Was, to polecam skorzystać z wyszukiwarki https://fixmycar.sitelio.me/. Jest to bardzo wygodne i szybkie narzędzie, które pozwoli Wam błyskawiczne odszukać odpowiedniego mechanika ;)
bakuś

Post autor: bakuś »

Ja ze swojej strony polecam Nissan Warszawa Zaborowski. Kontakt zawsze był super i z żonką jesteśmy bardzo zadowoleni :)
staruś

Post autor: staruś »

Nie wiem, czy to, co wiem na ten temat jest adekwatne do tematu, ale naprawa skrzyni biegów warszawa może sporo kosztować. I to nie ma znaczenia, czy serwis jest naprawdę dobry, czy średni. Części zamienne sporo kosztują. Ale lepiej jest już uderzać we wspomniany AutoJózefów, bo to porządni fachowcy.
Dameń

Post autor: Dameń »

Jeżeli dobre i skuteczne zestawy uszczelek do skrzyni biegów to sprawdźcie sobie również ofertę sklepu Arcoore https://arcoore.com/produkt/zestaw-uszc ... 1-16s-251/ u których będziecie mogli liczyć zarówno na szeroki wybór, dobre ceny i jednocześnie pełne wsparcie obsługi która oczywiście potrafi podpowiedzieć w razie jakichkolwiek pytań. My szukaliśmy wersji do MAN-a (samochodu ciężarowego) i problemów nie było. Wszystko na czas i co najważniejsze pasowały idealnie.
ODPOWIEDZ