Sprawdzone sklepy z częściami
Szukasz dobrych fachowców? Uwielbiasz samochody? To miejsce, w którym możesz o tym z nami porozmawiać!
- Manuel
Sprawdzone sklepy z częściami
Cześć! Jakie znacie i możecie polecić sklepy internetowe z częściami samochodowymi? Powiedzcie, gdzie zazwyczaj robicie samochodowe zakupy, a może ktoś skorzysta i znajdzie tu coś dla siebie 

- starwit1978
Re: Sprawdzone sklepy z częściami
Post autor: starwit1978 »
Mogę polecić wam sklep ze świecami zapłonowymi. Na swiece-zaplonowe.pl poza świecami znajdziecie też cewki, fajki czy klucze i nasadki. Sprzęt od sprawdzonych producentów w dobrej cenie, więc myślę, że warto zajrzeć.
fronius datamanager 2.0
fronius datamanager 2.0
- kasiunia
Powiem tak , po co płacić więcej jak można mniej
.Każdy tak chce, prawda ?Mój mąż na przykład często szuka w internecie auto części używane i to się sprawdza.Bo wszystkie części eksploatacyjne trzeba mieć nowe ale wszystkie inne na przykład elementy karoserii mogą być przecież używane. Można tym sposobem sporo zaoszczędzić Znaleźliśmy fajny serwis ogłoszeniowy Pokato, wiele rzeczy można tam dostać taniej.

- zetka
Nie kupuję części, jadę do ASO i tam mi wszystko wymieniają. Ostatnio byłam na przeglądzie, przy okazji wymienili olej i filtr, zapłaciłam 329 zł. To taka wakacyjna oferta w serwisie forda, gdyby ktoś chciał: https://www.ford.pl/serwis/obsluga-i-of ... jny-pakiet