Wybór dobrego serwisu od automatycznych skrzyń

Szukasz dobrych fachowców? Uwielbiasz samochody? To miejsce, w którym możesz o tym z nami porozmawiać!
Awatar użytkownika
DamianKl

Wybór dobrego serwisu od automatycznych skrzyń

Post autor: DamianKl »

Witam,
Poszukuję sprawdzonego serwisu od automatów (może być też w okolicy Warszawy). Macie może dla mnie jakieś wskazówki na co kogo warto zwrócić uwagę oraz jakie warunki mogą nam zaoferować?
Awatar użytkownika
RafałEk

Re: Wybór dobrego serwisu od automatycznych skrzyń

Post autor: RafałEk »

Tutaj na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę przygotowaną przez firmę Auto Józefów, która działa w okolicy Warszawy i naprawdę profesjonalnie zajmie się zarówno naprawą skrzyni, jak i zapewni Wam dobre warunki w zakresie gwarancji i to bez limitu kilometrów. Na ten moment nie narzekam, a zrobiłem już ponad 30 tys.km
Awatar użytkownika
EmilSik

Post autor: EmilSik »

Dołączam się do opinii i też uważam, że jak już chcecie zrobić dobrze swój automat i jednocześnie nie przepłacić w aso gdzie jednak ceny często są zawyżone i chcą wymieniać całość to lepiej postawić na Auto Józefów i nie obawiać się, że zaraz coś pójdzie nie po Waszej myśli szczególnie że zapewniają aż tak dobre warunki gwarancyjne.
Awatar użytkownika
DamianKl

Post autor: DamianKl »

Dzięki za pierwsze wskazówki! No i czekam na kolejne, dziś po południu będę już sobie wstępnie sprawdzał i umawiał się na diagnozę.
Awatar użytkownika
Izik

Post autor: Izik »

Moja opinia też nie odbiegnie od poprzedników, bo jest to miejsce i specjaliści działający od wielu lat i do tego naprawdę cenieni bo przyjeżdżali do nich nawet nasi znajomi z innych województw. Wiedzą co robią, nie wyciągają ostatniej złotówki i zapewniają jasne warunki. Wszystko czego można potrzebować!
Awatar użytkownika
RafałEk

Post autor: RafałEk »

Nie ma za co i oczywiście do usług! Mamy nadzieję, że podejmiecie jak najlepszą decyzję w zakresie serwisu i auto znów będzie śmigało.
crązy

Post autor: crązy »

Nie wiadomo przecież, czy taka naprawa skrzyni biegów warszawa to dobry wybór dla każdego z nas, ale jakoś te samochody naprawiać trzeba, żeby jeździły i żeby z nimi problemów nie było, zgodzicie się ze mną? Ja sama o tym wiem, dlatego wydaje mi się, że w AutoJózefów najlepiej sobie poradzą.
ODPOWIEDZ