bielizna

Wszystko o rekomendowanych stronach, miejscach w sieci, firmach i usługach.
gość

bielizna

Post autor: gość »

Cześć! Wiem, że obecnie wiele ślubów jest odwoływanych, ale to nie znaczy, że trzeba porzucić przygotowania do tego szczególnego dnia... wręcz przeciwnie! Otóż, co szczególnie istotne, można już teraz, bez wychodzenia z domu, zamówić on-line z dostawą do domu. Wiele dobrych, powszechnie szanowanych sklepów internetowych, jak chociażby Modjeska umożliwia sprzedaż towaru jakim jest właśnie bielizna ślubna. Tym bardziej polecam, zachęcam i rekomenduję!
Awatar użytkownika
malinka

Re: bielizna

Post autor: malinka »

Ja ślubu jeszcze nie planuję, ale jeśli chodzi o zakupy online to bardzo chętnie z nich korzystam. Różne rzeczy zamawiam i tak mi się wydaje, że już chyba z każdej dziedziny mam coś właśnie z sieci. Ale jako kobieta to jednak ubrań jak i bielizny mam najwięcej :) Tej drugiej to z zobacz tutaj mam trochę i na pewno ostatnie zamówienie u nich nie było ostatnie ;P
maryśkaa

Re: bielizna

Post autor: maryśkaa »

A czy przyglądaliście się propozycjom Kinga.com.pl? Czy ktoś z was może tam robił już zakupy? Tak pytam, ponieważ zauważyłam, że u nich jest dostępna naprawdę efektywna, seksowna bielizna i tak kusi mnie, aby dokonać u nich zakupu.
ODPOWIEDZ