Jak wybrać odpowiedni rower?

Radzimy, rozwiązujemy zagwozdki i problemy, zbieramy opinie.
Awatar użytkownika
rodzisława1976

Jak wybrać odpowiedni rower?

Post autor: rodzisława1976 »

Czy wam też wydaje się, że wiele osób nie zdaje sobie sprawy, jak istotne jest dopasowanie odpowiedniego modelu roweru do użytkownika? Przecież to kwestia komfortu jazdy. Ja zawsze uważałam, że lepiej odwiedzić sklep rowerowy Warszawa, gdzie obsługa świetnie doradza, niż kupować coś w ciemno. Co o tym myślicie?
Kaśka

Re: Jak wybrać odpowiedni rower?

Post autor: Kaśka »

Wszystko zależy od Twoich potrzeb. Ja przykładowo wybrałabym na Twoim miejscu rower górski. Moim zdaniem jest to najbardziej uniwersalny rower, jaki można sobie wymyślić. Sprawdzi się i w mieście i na wycieczkach po trudniejszym terenie. Jednak sama musisz przetestować, co będzie dla Ciebie najlepsze, bo to Tobie ma być wygodnie.
Piłka

Re: Jak wybrać odpowiedni rower?

Post autor: Piłka »

Jeżeli lubicie jeździć na rowerze, to z pewnością nieraz musieliście dokupić jakieś dodatkowe akcesoria. W tym zakresie, sklep https://www.erowery.pl/ nie ma sobie równych. Można tam znaleźć naprawdę wiele ciekawych akcesoriów, w bardzo przystępny cenach. Z tego co widziałam, to nawet rower może u nich kupić :) Myślę, że to na tyle dobrze wyposażony sklep, że każdy znajdzie tam coś dla siebie.
ODPOWIEDZ