Nowe mieszkanie a pośrednik

Radzimy, rozwiązujemy zagwozdki i problemy, zbieramy opinie.
Awatar użytkownika
klaudiusz66

Nowe mieszkanie a pośrednik

Post autor: klaudiusz66 »

Witajcie. Czy waszym zdaniem warto kupować mieszkanie lub dom za pośrednictwem agencji nieruchomości? Zainteresowała mnie oferta biura ankam.com.pl i chciałbym się dowiedzieć, czy rozsądnie będzie się z nimi skontaktować. Wiecie coś na ten temat?
Awatar użytkownika
Grzymisława1966

Re: Nowe mieszkanie a pośrednik

Post autor: Grzymisława1966 »

Nie znam lepszych agentów niż ci, którzy pracują w Ankam. Pomogą Ci nawet wtedy, kiedy interesuje cię wynajem w Koszalinie. Sprawnie działają i załatwiają formalności, fachowo doradzają i przede wszystkim spełniają oczekiwania klientów.
Juliłka

Post autor: Juliłka »

Jeżeli chcemy sprzedać mieszkanie czy dom to zdecydowanie bez pośredników. Mój brat sprzedał swoje mieszkanie na https://prywatnaoferta.pl/ Bardzo zadowolony, miał dużo osób oglądających ,sprzedał bardzo szybko, ten portal umożliwia nam również wystawienie na innych portalach na których wystawiane są nieruchomości ,wiec dzięki temu mamy zaoszczędzone pieniądze.
kryśka

Post autor: kryśka »

Ja też noszę się zamiarem kupna mieszkania. Postanowiłam poszukać dobrego biura nieruchomości. Znajomi mi podpowiedzieli to biuro https://www.cn-kaczmarek.pl/ Jest to biuro z długoletnim doświadczeniem, na rynku od 2007r. Ma w swojej ofercie mieszkania na sprzedaż na terenie powiatu pszczyńskiego, cieszyńskiego, bielskiego, rybnickiego oraz Jastrzębia-Zdroju. Jeśli i kogoś z was zainteresuje ta propozycja to na stronie sa podane dane kontaktowe.
Awatar użytkownika
radomska

Post autor: radomska »

Jeśli chodzi o kupowanie mieszkań to jestem na "tak" ale jeśli chodzi o zakup d deweloperów. Tylko trzeba wcześniej dobrze sprawdzić od kogo się to mieszkanie kupuje. Ja postawiłam na dewelopera Atal bo wzbudził moje zaufanie, ma wielki dorobek w postaci fajnych mieszkań i klarowną sytuację finansową.
Awatar użytkownika
jolka2

Post autor: jolka2 »

Swoje mieszkanie również kupowałam od jednego ze sprawdzonych deweloperów w Warszawie. To ważne, żeby polegać na kimś pewnym i nie było niemiłych niespodzianek potem. Wszystko praktycznie zgodnie z umową, w terminie. Przy odbiorze też nie było problemów. Mieszka mi się bardzo dobrze. Też od początku zarządza u nas Per modum, też dobrze trafiliśmy jako mieszkańcy.
ODPOWIEDZ