Podkład na lato od Christiana Laurenta?
Radzimy, rozwiązujemy zagwozdki i problemy, zbieramy opinie.
- Mirella
Podkład na lato od Christiana Laurenta?
Czołem! Dziewczyny widziałam ostatnio w Rossmanie podkład do twarzy Christiana Laurenta i chodzi on teraz za mną Nie znam firmy, nigdy niczego nie używałam, więc postanowiłam na forum podpytać. Dobry on na lato? Szukam czegoś kryjącego ale przy tym delikatnego co mi nie spłynie na białą sukienkę
- Mirella
Re: Podkład na lato od Christiana Laurenta?
Uff jak fajnie że tak szybko mi odpowiedziałaś. Bałam się, że nikt mi się tu nie trafi, kto zna ten podkład Co do koloru to ja i tak bym brała nr 1 bo mam bardzo jasna karnację. A jak z kryciem? Dopytuję, bo mam cerę naczynkową i muszę mieć podkład, który mi to zakryje
- wege
Jak dla mnie to jest to znana firma kosmetyków, może jej reklamy nie lecą co chwilę w telewizji, ale mają wiele dobrych produktów, co jakiś czas na youtubie jakas blogerka je poleca. Mam z tej firmy podkład i płyn micelarny też super. No ale cieszę się, że mogłam pomóc
- Betka
Kiedyś miałam podkład christiana laurenta w buteleczce. Na lato był właśnie świetny, bo delikatny i nawilżający skórę. Potem wycofali go z produkcji niestety Chyba też wypróbuję ten face adept w rossmanie. Może to taki sam podkład tylko opakowania zmienili
- Mirella
Kupiłam, rzeczywiście jest lekki i subtelny. Na pewno nie zapycha i nie tworzy maski na twarzy. Na lato bomba dzięki dziewczyny kupiłam kolor nr 3 żeby mi się z opalenizna komponowało