Ktoś podrzuci linka do sklepu gdzie mają w sprzedaży nie tylko głębokie spacerówki, a wszystkie rodzaje wózków. Wózek trzeba koniecznie kupić jeszcze przed narodzeniem maluszka, bo przyda się od pierwszych dni a ja póki co nawet nie mam pomysłu na to jako kupić
Ja postawiałam na x-landera i bardzo jestem zadowolona. Nic się z nim nie dzieje, a już trochę go mamy. Przede wszystkim jest śliczny i po złożeniu mało miejsca zajmuje. Do tego jedną ręką można go złożyć lub rozłożyć (jeden ruch dosłownie). Oczywiście wybrałam kolor szary, jest śliczny.
Najważniejsze jest to aby kupić porządny wózek, który będzie spełniał nasze oczekiwania. Z czystym sumieniem mogę polecić Cavoe Osis, który idealnie sprawdza się na miejskich terenach. jest super na podróże tramwajem, windy i wożenie w bagażniku. Jest po prostu mały, lekki i szybko się składa - za to go pokochałam.
W sumie doskonale zdaję sobie sprawę, że dla Was to spory problem, ale jeśli można, to może sprawdzicie taki sklep z wózkami dla dzieci ? Nazywa się Colibro i na pewno znajdziecie tam to, co będzie dla Waszego maluszka najlepsze. Producent, ale i sprzedawca są odpowiedzialni i na pewno byle czego nie oferują.
Wózek inwalidzki wszystkie wózki oferowane przez ten sklep mają deklaracje zgodności CE, która dotyczy europejskich wyrobów. Oraz są zarejestrowane w Urzędzie Rejestracji Produktów Leczniczych. Ta firma ma bardzo dobrą obsługę klienta, więc jeśli masz pytania to możesz bez problemu się kontaktować.
A wracając do tematu wózków to ja kupiłam go w necie, bezpośrednio od x-landera bo wiadomo że zakupy od producenta są najbardziej korzystne i można mieć całe info z pierwszej ręki. Poza tym można ten wózek wypróbować w domu za darmo a to jest bardzo wygodna opcja