sklep z wózkami?

Radzimy, rozwiązujemy zagwozdki i problemy, zbieramy opinie.
łez

sklep z wózkami?

Post autor: łez »

Ktoś podrzuci linka do sklepu gdzie mają w sprzedaży nie tylko głębokie spacerówki, a wszystkie rodzaje wózków. Wózek trzeba koniecznie kupić jeszcze przed narodzeniem maluszka, bo przyda się od pierwszych dni a ja póki co nawet nie mam pomysłu na to jako kupić :)
Awatar użytkownika
radomska

Re: sklep z wózkami?

Post autor: radomska »

Ja postawiałam na x-landera i bardzo jestem zadowolona. Nic się z nim nie dzieje, a już trochę go mamy. Przede wszystkim jest śliczny i po złożeniu mało miejsca zajmuje. Do tego jedną ręką można go złożyć lub rozłożyć (jeden ruch dosłownie). Oczywiście wybrałam kolor szary, jest śliczny.
Awatar użytkownika
Kamilla36

Post autor: Kamilla36 »

Najważniejsze jest to aby kupić porządny wózek, który będzie spełniał nasze oczekiwania. Z czystym sumieniem mogę polecić Cavoe Osis, który idealnie sprawdza się na miejskich terenach. jest super na podróże tramwajem, windy i wożenie w bagażniku. Jest po prostu mały, lekki i szybko się składa - za to go pokochałam.
gatuś

Post autor: gatuś »

W sumie doskonale zdaję sobie sprawę, że dla Was to spory problem, ale jeśli można, to może sprawdzicie taki sklep z wózkami dla dzieci ? Nazywa się Colibro i na pewno znajdziecie tam to, co będzie dla Waszego maluszka najlepsze. Producent, ale i sprzedawca są odpowiedzialni i na pewno byle czego nie oferują.
wózek43

Post autor: wózek43 »

Wózek inwalidzki wszystkie wózki oferowane przez ten sklep mają deklaracje zgodności CE, która dotyczy europejskich wyrobów. Oraz są zarejestrowane w Urzędzie Rejestracji Produktów Leczniczych. Ta firma ma bardzo dobrą obsługę klienta, więc jeśli masz pytania to możesz bez problemu się kontaktować.
kłoska

Post autor: kłoska »

A wracając do tematu wózków to ja kupiłam go w necie, bezpośrednio od x-landera bo wiadomo że zakupy od producenta są najbardziej korzystne i można mieć całe info z pierwszej ręki. Poza tym można ten wózek wypróbować w domu za darmo a to jest bardzo wygodna opcja
ODPOWIEDZ