Terapia uzależnień Łódź

Radzimy, rozwiązujemy zagwozdki i problemy, zbieramy opinie.
Awatar użytkownika
Rosłan97

Terapia uzależnień Łódź

Post autor: Rosłan97 »

Witam.
Zdecydowałem się zrobić pierwszy krok ku zdrowiu i zapisać się na terapię uzależnień. Problem w tym, że nie znam żadnego zaufanego terapeuty. Liczę na waszą pomoc w znalezieniu dobrego specjalisty z Łodzi.
Awatar użytkownika
Brunhilda-92

Re: Terapia uzależnień Łódź

Post autor: Brunhilda-92 »

Super, że podjąłeś taką decyzję. Teraz będzie już tylko lepiej :) Na terapię polecam zapisać się do poradni poradniasalomon.pl. Na pewno uzyskasz tam najlepszą pomoc i nieocenione wsparcie. Wiem, bo sama korzystałam z ich pomocy.
Awatar użytkownika
Nati

Post autor: Nati »

Jeżeli nie znajdziesz specjalisty z Łodzi pamiętaj, że Polska jest długa i szeroka. Nie wiem w jakim stanie jest Twoje zdrowie ale pomyśl o detoksie. Pamiętam, że w przypadku mojego brata zwykła terapia nie pomogła, dopiero leczenie farmakologiczne, kroplówki itd dodały mojego bratu sił po odstawieniu. Jeżeli szukasz dobrego ośrodka to Detoks Fenix będzie doskonałym wyborem.
Awatar użytkownika
Bercia

Post autor: Bercia »

Nie ważne gdzie, ale najważniejsze aby terapia była skuteczna. Z opinii różnych osób wiem, że prywatny ośrodek terapii Nefo jest doskonałym miejscem do leczenia wszelkich nałogów. Można się z nimi skontaktować i poradzić w osobistej sprawie. Jestem pełna podziwu dla osób, które same decydują się na terapię, ponieważ zdarza się to niestety rzadko. Przeważnie to rodzina ma w tym swój udział.
Awatar użytkownika
Mimoza

Post autor: Mimoza »

Super, że się na to zdecydowałeś. Jeśli miałabym polecać miejsce do leczenia to najlepiej oceniany jest ośrodek terapii Forest. Można nawet sprawdzić w Rankingu Ośrodków Terapii, że jest to najlepszy ośrodek leczenia alkoholizmu. Warto skorzystać z ich autorskiej metody terapeutycznej „Forest Point”, ponieważ przynosi niesamowite efekty. Wystarczy zapytać o to podopiecznych, którzy tam przebywali.

acai berry forum
Kalina

Post autor: Kalina »

Ja bym poleciła Ośrodek Terapii Wiosenna, choćby z tego względu, że znam osobę, która dzięki leczeniu w nim po prostu wyszła na prostą. Niezwykle ważne jest, że panuje w nim wyjątkowo przyjazna atmosfera, a psychoterapeuci są bardzo zaangażowani w pomoc uzależnionym. Można leczyć w nim alkoholizm, narkomanię, lekomanię oraz hazard. Obiekt znajduje się w bardzo ładnej oraz cichej okolicy i funkcjonuje od 2009 r.
Laila

Post autor: Laila »

Jeżeli szukasz dobrego ośrodka terapii to poczytaj o Detoks Fenix. Jest to jedne z najstarszych i najlepszych ośrodków leczących uzależniena w naszym kraju. Jako nieliczni stosują detoks mający na celu odtrucie organizmu, terapie oraz dalsze leczenie jest dopasowywane bezpośrednio pod danego pacjenta. Można skorzystać z opcji wszycia blokera.
Rafał

Post autor: Rafał »

Ja polecam ośrodek leczenia uzależnień na Dolnym Śląsku FreeDom. Dzięki ich pomocy, mój brat odzyskał dawne życie i pozbył się nałogu, jakim jest alkoholizm. Całe leczenie odbywało się w empatycznej atmosferze, z wielkim wsparciem ze strony terapeutów i obsługi.
Żurek

Post autor: Żurek »

Cześć, jeżeli ktoś z Twoich bliskich bądź Ty sam borykasz się z uzależnieniem to nie zwlekaj z otrzymaniem pomocy tylko udaj się do ośrodka Forest. Wykwalifikowana kadra medyczna, psychoterapeuci sprawią, że uda się pokonać nałóg. Wiem z doświadczenia, że uzależnienia potrafią zniszczyć życie niejednej osoby.
Awatar użytkownika
kira

Post autor: kira »

słyszałam, że zaszycie alkoholowe Legionowo również jest bardzo skuteczne w walce z uzależnieniem , zwłaszcza dla osób, które przebyły już terapię, a nawet kilka, niestety z negatywnym skutkiem. polecam się z tematem zapoznać. ratunku trzeba szukać i walczyć z nałogiem aż do skutku
Aguś

Post autor: Aguś »

Rosłan97 pisze: ↑13 lip 2020, 0:03 Witam.
Zdecydowałem się zrobić pierwszy krok ku zdrowiu i zapisać się na terapię uzależnień. Problem w tym, że nie znam żadnego zaufanego terapeuty. Liczę na waszą pomoc w znalezieniu dobrego specjalisty z Łodzi.
Jeśli macie problem z alkoholizmem lub narkotykami to w Warszawie jest świetna klinika do walki z uzależnieniami Medyczny Detox

dicky
ODPOWIEDZ