zabiegi kosmetyczne na czoło - co wybrać?
Radzimy, rozwiązujemy zagwozdki i problemy, zbieramy opinie.
- grzymslawa1965
zabiegi kosmetyczne na czoło - co wybrać?
Post autor: grzymslawa1965 »
Cześć wszystkim! Jestem tu nowa i szukam pomocy w wyborze odpowiedniego zabiegu kosmetycznego na czoło. Chciałabym pozbyć się zmarszczek i odświeżyć wygląd, ale nie wiem, co wybrać. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w tym temacie i może mi coś polecić? Zależy mi na naturalnym efekcie i długotrwałym efekcie. Zastanawiałam się nad botoxem, ale nie wiem, jaka jest cena botoxu czoła. Może ktoś się podzieli swoimi doświadczeniami? Z góry dziękuję za pomoc!
Re: zabiegi kosmetyczne na czoło - co wybrać?
Post autor: gabii »
A zobaczcie sobie co w ofercie ma przykładowo klinika Revital - oni wiem, że mają mnóstwo opcji takich jak wolumetria twarzy łódź i inne. Także według mnie znajdziecie tam coś odpowiedniego dla siebie.
Re: zabiegi kosmetyczne na czoło - co wybrać?
Post autor: Zonia »
ja mam dośc duży problem z tzw lwią zmarszczką, to w tym momencie mój największy kompleks.. wiem, że można sobie z tym skutecznie poradzić przy pomocy zabiegów z wykorzystaniem botoksu. Przymierzam sie już nawet do zapisana na wizytę do kliniki Sfera w Warszawie. Kojarzycie to miejsce? warto ? Nigdy wczesniej nie byłam na zabiegach medycyny estetycznej wiec nie mam rozeznania.