Kancelaria adwokata Adriana Króla

Kącik porad prawnych. Masz wiedzę i doświadczenie, którym możesz podzielić się z innymi? A może szukasz podpowiedzi, jak poradzić sobie z problemem natury prawnej? Wszystkie odpowiedzi znajdziesz tutaj.
Awatar użytkownika
ariadna1996

Kancelaria adwokata Adriana Króla

Post autor: ariadna1996 »

Witajcie :) Korzystaliście kiedyś z usług kancelarii adwokata Adriana Króla? Możecie polecić tę kancelarię? Potrzebny mi dobry mecenas do poprowadzenia mojej sprawy rozwodowej.
Awatar użytkownika
Danko

Re: Kancelaria adwokata Adriana Króla

Post autor: Danko »

Mecenas Adrian Król oferuje porady online, z których polecam szczególnie w obecnej sytuacji skorzystać. Moim zdaniem to świetny adwokat, bardzo zaangażowany, dokładni i skrupulatny. Wie dokładnie co zrobić, żeby zadziałać na korzyść klienta.
łuki

Post autor: łuki »

To ja zaś bardzo chwale sobie współpracę z Kancelarią Sobczak Maciejewską Zając. Nie raz próbowałam się poratować ich radami i zawsze wyszło mi to na dobre. Podstawą jest dobry i doświadczony radca prawny, który będzie wiedział jak pomóc w problemach
Awatar użytkownika
jolka2

Post autor: jolka2 »

Moją sprawę rozwodową z orzekaniem o winie prowadził adwokat Łukasz Węgłowski. Ma swoją kancelarię w Szczecinie. Widać, że ma doświadczenie w takich sprawach, nawet trudnych jak moja. Tym bardziej jestem wdzięczna, że wszystko poszło po mojej myśli.
ODPOWIEDZ