Witam wszystkich na forum.
Pilnie szukam namiaru na sprawdzonego i rzetelnego prawnika.
Serdecznie prosze was o polecenia, ponieważ to dla mnie bardzo ważne.
Pozdrawiam.
Prawnik - kogo polecacie?
Kącik porad prawnych. Masz wiedzę i doświadczenie, którym możesz podzielić się z innymi? A może szukasz podpowiedzi, jak poradzić sobie z problemem natury prawnej? Wszystkie odpowiedzi znajdziesz tutaj.
Re: Prawnik - kogo polecacie?
Post autor: Jumek »
Przede wszystkim musisz zdać sobie sprawę z tego, że prawnik powinien być w stanie odpowiednio reprezentować interesy klienta. Sam przez moment zastanawiałem się nad podjęciem współpracy z Mickiewiczem z Warszawy, ale jak przeanalizowałem opinie na jego temat - to sobie odpuściłem. Lepiej nie ryzykować.
Re: Prawnik - kogo polecacie?
Post autor: Hostik »
Szanowni Państwo. Pragnąłbym tutaj zarekomendować kancelarię adwokacką specjalizującą się w prawie sportowym - https://adviser.law/Prawo-sportowe . Mają ogromne doświadczenie w obsłudze prawnej sportowców, klubów jak i również organizacji sportowych. Zajmują się m.in. negocjowaniem kontraktów, rozwiązywaniem sporów i doradztwem prawnym w tematach powiązanych ze sportem. Profesjonalizm, rzetelność oraz zaangażowanie to ich sztandarowe mocne strony. Jeśli poszukujecie wsparcia prawnego w sferze prawa sportowego, to ta kancelaria będzie świetnym wyborem.