Zdjęcia ślubne w Gdańsku
Jak bezstresowo zorganizować ślub? Jak uniknąć wpadek i błędów na przyjęciu weselnym? Podpowiadamy, jak urządzić ślub i wesele marzeń.
- Ligia1978
Re: Zdjęcia ślubne w Gdańsku
Mogę polecić ci studio justart-studio.com. To zgrany zespół fotografów, którym nie brakuje kreatywności podczas sesji, nieważne czy to zdjęcia ślubne, czy sesja biznesowa. Miałam przyjemność pracować z nimi kilka razy i muszę przyznać, że są niesamowicie profesjonalni 
emergency 2012 opis misji

emergency 2012 opis misji
- rozkochana
Post autor: rozkochana »
Doskonale wiem, jak trudno jest znaleźć odpowiedniego specjalistę od zdjęć, ale mam na myśli też to, że jeśli nawet jednemu robią dobre zdjęcia, to nie znaczy, że u drugiego też się sprawdzą. Tak to jest, dlatego też pamiętajcie, że jeden fotograf ślubny żyrardów może być ok, inny świetny, a trzeci - to zależy
. Także wybierajcie tylko najlepszych.

- sofia11
Nam zdjęcia robił znajomy. Wyszły świetnie i teraz chcemy stworzyć kalendarz z własnymi zdjęciami. Myślę, że będzie to niesamowita pamiątka na lata
A wy wywołujecie zdjęcia czy trzymacie ja na laptopie?

Post autor: Devil93 »
Szukanie odpowiedniego specjalisty takiego jak fotograf ślubny Chorzów proste nie jest, ale warto się do tego przyłożyć. Czasem różnica w cenie tysiąca czy dwóch naprawdę sporo daje. Ja to Wam powiem, że sobie nawet myślałam, czy warto oszczędzić, ale jak widzę tę kolosalną różnicę w zdjęciach, to już wiem, że to zbrodnia. Moja zbrodnia byłaby.
- Zuzia
A czy Waszym zdaniem budka fotograficzna, na przykład taka, jaką oferuje firma https://foto-kabina.pl/, to dobry pomysł na wesele? Czy goście chętnie robią sobie w takich budkach zdjęcia? Jak sądzicie?
Post autor: michaśka »
Moim zdaniem najlepiej jest wybrać fotograf ślubny łódź https://www.marcindrechna.com/ , na moim weselu Pan Marcin wykonał przepiękne zdjęcia, które aż przyjemnie teraz oglądać. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, pełen profesjonalizm.