Urlop w Polsce czy gdzieś zagranicą?
Czas na przygodę! Podpowiadamy, jak zorganizować wycieczkę, co zabrać ze sobą, czego wystrzegać się w podróży i co koniecznie trzeba zobaczyć.
- laperela
Re: Urlop w Polsce czy gdzieś zagranicą?
Ja stawiam na wakajce w Polsce
mam juz nawet zaklepany urlop w Białce tatrzanskiej, w Hotelu Bania
znajomi tam byli i tak zachwalali, ze postanowilismy sie wybrac i przekonac sie na sobie
z tego co widzialam na stronie to maja naprawde mnostwo atrakcji, fajne ceny i w ogole ciekawe oferty wakacyjne

- parolina
Słusznie! Ja też spędzam wakacje w Polsce, konkretnie na Mazurach, właśnie wróciliśmy z Mazurolandii http://mazurolandia.pl/ to bardzo fajny part atrakcji niedaleko Gierłoży i Kętrzyna, dzieci zachwycone a my zrelaksowani 

- Prunka
To zależy od wielu różnych czynnikow. Na pewno ja wybieram się zimą w dolomity dla początkujących i mam zamiar doskonalić jazdę na nartach w tych super warunkach i ze wspaniałymi widokami!
- Mr Robot
Ja mogę polecić Polskę, a dokładniej https://zajazdjurajski.pl/ w Podlesicach. Super miejsce. Można odpocząć i do tego cieszyć się widokami oraz wieloma szlakami turystycznymi.
Hackers. We inherently trust no one, including each other.
- Zuzia
Ja w tym roku planuję spędzić urlop w Polsce, a dokładniej nad naszym polskim, pięknym morzem. Koleżanka poleciła mi ostatnio fajny hotel zalewski w Mrzeżynie, w którym podobno jest świetna strefa spa oraz Aquapark. Ja bardzo lubię relaksować się w ten sposób, więc wydaje mi się, że powinno mi się tam spodobać. A czy Wy mieliście okazję gościć się w tym hotelu? i jak wrażenia, warto było tam pojechać?